Staňte se našimi fanoušky na:

Tilapie v thajské omáčce

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety osolte a obalte ve škrobu. V pánvi rozehřejte olej a rybu na něm opékejte 2-3 minuty po každé straně dokřupava. Vyjměte a uchovejte horké. V téže pánvi zprudka opečte jarní cibulku, česnek a jemně strouhaný zázvor. Přidejte sójovou omáčku, cukr i limetovou šťávu a nechte bublat, až bude mít omáčka konzistenci sirupu. Směs rozdělte na rybu (2 filety na porci) a ozdobte nasekanými chilli papričkami bez semínek a koriandrem. Podávejte s dílky limety a třeba s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |15. května 2013
Některé úpravy mne naučily jíst ryby, tohle také vypadá dobře, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!