Porce ryb posolíme, opepříme, zlehka pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu rozležet. Plech vyložíme pečícíme papírem, potřeme částí másla a rozložíme na něj porce ryb. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a pečeme ryby zvolna cca 10 minut na 160-170 stupňů. Houby si mezitím očistíme, pokrájíme a zpěníme je na zbytku másla. Mírně houby osolíme, přidáme drcený kmín a podusíme. Předpečenou rybu vyndáme, pokryjeme ji nakrájenými plátky mozzarely a dopečeme poté ještě na cca 5-10 minut, jen co se sýr roztaví. Porce ryby rozdělíme na talíře, posypeme podušenými houbami, posypeme posekanou bazalkou a zelenými natěmi. Podáváme s pečenými bramborami, domácími hranolkami nebo jen s pečivem a salátem. Houby jsou nejlepší k tomut receptu - lišky nebo jiné lesní houby, ale dobré jou i žampiony.