Pomazánkové máslo ušleháme se smetanou a cukrem. Do dortové formy si naskládáme první vrstvu piškotů a jen tak lehce je pokapeme černou kávou s rumem (aby se pak dezert nerozpadl). Tuto vrstvu namažeme krémem. Naskládáme další vrstu piškotů, které už můžeme celé namočit, ale doporučuji, nenamáčet moc kraje. Nejlépe se to dělá, když už je máte vyskládané a jen je tou kávou s rumem poléváte. Tak pokračujeme dám, dokud máme krém a piškoty. Nakonec vršek potřeme krémem,kraje také, aby nebyly vidět ty piškoty, a vidličkou navrch uděláme "vlnky", Nakonec posypeme kakaem nebo také můžeme použít čokoládové hobliny. Necháme uležet nejlépe do druhého dne v lednici. Dezert je výborný, vetšinou ho děláme když je vysvědčení, svátek apod., nebo i někomu k narozeninám. Nebojte se, pomazánkové máslo v něm není vůbec cítit.