Karamel : Cukr krupici dáme tavit , nemícháme , může totiž začít hořet nebo dělat hrudky . Když se taví a má zlatavou barvu přidáme půl kostky másla .. Začne pěnit - nevadí odstavíme z plotny a přidáme smetanu ke šlehání o obsahu 33 % tuku .... nebo 30 to nevadí , poté pokud karamel ještě nevychladl přidáme další polovinu kostky másla , a necháme vychladnout . Korpus: Kávu zalijeme vroucí vodou a necháme trochu vychladnout , do vychladlé kávy kápneme trochu rumu pokud tirramisu není určeno i pro děti . Poté namáčíme piškoty v kávě a necháme okapat , vkládáme do tukem vymazané dortové formy . Krém : Ušleháme Zakysanou smetanu s žloutkem , poté přidáme zpěněné máslo a šleháme do zhuštění . Po zhoustnutí krému přídáme 2 lžíce karamelu a lžíci rumu . Dohotovení : Na vrstvu piškotů , natřeme krém a poté vrstvíme další piškoty . poté co máme navrstveno na vrchní vrstvu nalijeme Karamel a dáme do lednice zatuhnout nejlépe do druhého dne ... Dobrou chut