Staňte se našimi fanoušky na:

Tlačenka z hlívy ústřičné

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rohlíky, syrová játra, hlívu, salám, slaninu nakrájíme na kousky, dáme do mísy. Vejce vařená nakrájená na čtvrtky přidáme ke směsi, dáme vejce syrová, česnek prolisovaný, sádlo a okořeníme. Promícháme důkladně rukama(ale jen prohazujeme)neuděláme z toho fašírku, musí tam být vidět kousky. Plníme do střev a pořádně vytlačíme vzduch(vařením se malinko zmenší objem), zavážeme pevně provázkem. Vložíme do kastolu(musí být ponořené) se studenou vodou, osolíme 2 lžičkami soli a přivedeme k varu pozvolna, poté vaříme 45 minut. Tlačenková střeva(koupíte v papírnictví)+ provázek Zdroj:" Knihovnička receptů s houbami"

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |7. prosince 2013
tak tohle musím co nejdřív udělat!!!!! Odpovědět
biglol |11. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
janatka |7. listopadu 2013
Ono by to bylo mdlé kdyby se něco na promaštění nepřidalo- hlíva taková je bez chuti. Odpovědět
vilemina |6. listopadu 2013
Aha, nejdřív mě napadlo, že to bude pro vegetáře- ale i tak dobrý nápad. Odpovědět
Michele |23. řijna 2013
ukládám :) Odpovědět
betka |19. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Jana 9|27. ledna 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!