Staňte se našimi fanoušky na:

Tmavá tlačenka

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou hlavu a kolena předvaříme , přidáme vše a uvaříme do poloměkka. Zvlášť do měkka uvaříme nožičky a kůže, vykostěnou vepřovou hlavu a kolena společně s výřezem nakrájíme na kostičky, tučné maso na drobnější. Maso z nožiček a kůže umeleme na strojku. Do připravené nádoby vložím nakrájené maso a umleté kůže, promícháme, a přidáme procezený tučný vývar a vepřovou krev, sůl, koření a vše dobře promíchám.Tlačenku plním do připravených obalů, dobře zavážem a vaříme ve vodě teplé asi 85 stupňů 2 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |23. května 2013
páni , já mám hlad jen to čtu Odpovědět
honzíček |13. května 2013
stará dobrá klasika Odpovědět
babča |9. května 2013
mnam ))))))))))))))))))) Odpovědět
sari |5. května 2013
já taky Odpovědět
Konato |5. května 2013
Tlačenku mám rád. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!