Staňte se našimi fanoušky na:

Toast s hruškou

Autor receptu: lobelka (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky rozkrojíme podélně na plátky, nivu rozmačkáme vidličkou a našleháme do pěny se smetanou. Housky rozpůlíme, z obou stran nasucho opečeme a troubu předehřejeme na 200 stupňů. Opečené housky slabě potřeme máslem, položíme na ně anglickou slaninu a plátek hrušky. Střed hrušky potřeme rybízovou marmeládou a na ni navrstvíme ušlehanou nivu. zapékáme v troubě 3-5 minut. Hotový toast posypeme podle chuti špetkou zázvoru a ozdobíme půlkou vlašského ořechu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |4. května 2013
zkusím Odpovědět
Lucie10 |4. května 2013
ukládám Odpovědět
Lucie10 |4. května 2013
super Odpovědět
gwendy |4. května 2013
mňam Odpovědět
libka.nemcova |4. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!