Staňte se našimi fanoušky na:

Tokáň z hovězího

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme a nakrájíme na hranolky. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou zeleninu, přidáme maso a opečeme. Vše zalijeme vodou, osolíme, přidáme protlak, citronovou šťávu a dusíme doměkka. Zahustíme jíškou připravenou z mouky a oleje a provaříme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!