Staňte se našimi fanoušky na:

Tondův guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Sádlo rozehřejeme, přidáme nakrájenou cibuli, maso, kmín a za stálého míchání vše společně opékáme. Pak přidáme mletou sladkou papriku, směs zalijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Přilijeme vodu, přidáme brambory nakrájené na hranolky a plátky česneku a dusíme,až brambory změknou. Mezitím na trošce oleje osmahneme plátky žampionů a červené cibule,nudličky paprik, dílky rajčat a plátky okurek.Tuto zeleninovou směs přidáme k hotovému guláši a vše lehce promícháme a dochutíme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |26. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Konato |8. května 2013
Guláše jsou moje oblíbené jídlo. Odpovědět
tepito |8. května 2013
zkusím Odpovědět
Zůz |4. května 2013
hm.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!