Staňte se našimi fanoušky na:

Topinky se špenátem a volským okem

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jestli Vám zbyl špenát z obědu tak musíte na večeři todle mít, udělejte topinky ze staršího chleba,potřete česnekem a dejte na ně zbytek špenátu z oběda, jestli máte veliký hlad dáváme na to ještě udělané volské oko je to výborné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |13. dubna 2013
Dobrý recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!