Staňte se našimi fanoušky na:

Tort karmelowy - nepečený zákusek

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Piškoty rozdrtíme najemno a zvlhčíme rumem, přidáme k nim změklé máslo a kakao, důkladně propracujeme a vtlačíme na dno dortové formy (24cm) vyloženou fólií. Želatinu necháme nabobtnat v asi 50ml vody, pak ji zahřejeme. Sýr promícháme s cukrem a dotuha vyšlehanou smetanou, přilijeme želetinu a krém rozetřeme na korpus ve formě, necháme v lednici ztuhnout. Z mléka, cukru a pudinku připravíme hustý krém, za občasného promíchání ho necháme zchladnout, pak do něj zašleháme změklé máslo. Krém rozetřeme na sýrovou vrstvu ve formě a necháme ztuhnout. Před podáváním natřeme na dort vyšlehanou oslazenou smetanu a posypeme mandlemi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |15. února 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!