Z mouky, vajec, mléka, 1 lžíce vody a soli uhněteme těsto, zformujeme do bochánku, zabalíme do fólie a dáme na 30 minut do chladničky. Cibuli oloupeme a posekáme. Mrkev omyjeme, oloupeme a nastrouháme. Zmražené mleté krůtí maso necháme trochu povolit. Máslo rozehřejeme a zesklovatíme na něm cibuli. Přidáme mrkev a maso a pečeme. Přimícháme strouhanku, parmazán, petrželku a žloutek osolíme a opepříme. Nudlové těsto rozválíme na pomoučené pracovní ploše a rozkrájíme na čtverce o straně 6 cm. Na každý vložíme 2 lžičky náplně, těsto složíme do trojúhelníků a okraje přimáčkneme. Trojúhelníky špičkou dospod obtočíme kolem ukazováku, konce spojíme. Volnou rukou smáčkneme špičky těsta, tortellini sejmeme z prstu a odložíme na pomoučenou utěrku. Vaříme je ve vroucí osolené vodě zhruba 10 minut, poté je scedíme. Omáčku připravíme podle návodu na obalu. Estragon opereme, polovinu lístků posekáme a vmícháme do omáčky. Zbylými lístky estragonu a nasucho opečenými plátky citronu pokrm ozdobíme.