Staňte se našimi fanoušky na:

Tortellini s ricottou, špenátem a rajčatovou omáčkou

Autor receptu: aneta.korbelska (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibuli a česnek nakrájíme na jemno. Na olivovém oleji na pánvi je osmažíme dozlatova a poté přelijeme rajským protlakem. Necháme chvilku povařit a mezitím dáme do vroucí vody tortelliny. Ty uvaříme podle návodu. Do rajského protlaku přidáme koření (sůl, pepř, tymián, rozmarýn) a nakrájenou čerstvou bazalku (pokud nemáte můžete použít i sušenou). Nakonec přidáme jednu na jemno nakrájenou jarní cibulku a petrželku. Necháme povařit dokud se trochu neodpaří voda a omáčka nezhoustne. Omáčku podáváme s tortellinami nebo jinými těstovinami a snítkou čerstvé bazalky. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

olma |20. dubna 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!