Masovo-zeleninová směs: Maso vložíme na rozpálený olej, aby se zatáhlo, stačí pár minut, opepříme, nesolíme, vypneme.Na druhou pánev dáme na rozpálený olej cibuli, když začnou okraje zlátnout, přidáme česnek, pak červenou a žlutou(oranžovou) papriku, 3 rajská, mrkev a cuketu,( může být nahrazena čímkoliv, co kdo rád nebo má doma). Když je zelenina na zkus, okořeníme, přidáme dochucovadlo, omáčku Salsa, kečup, obě pesta, kukuřici, fazole a hotové maso. Necháme společně prohřát. Smetanový dipp: Do misky vyklopíme smetanu a žervé, lehce přisolíme a přidáme pažitku a petrželku. Marináda na zeleninu: V malé misce ušleháme vidličkou olivový olej citronovou šťávu, sůl, cukr a pepř. Vznikne emulze, kterou nalijeme na zbytek zeleniny, nesmíchat druhy. Salát a cibulku nepolévat. Tortilly položíme na pařák, po chvilce celý štůsek otočíme. Tortillu položíme na teplý talíř, dáme směs (viz obrázek), na směs přijde bylinková smetana, zelenina z marinády, cibulka a salát. Pak tortillu přeložíme. Na mém obrázku - dala jsem na přeloženou tortillu, kvůli barvám. Pro vegetariány bez masa, nebo stejný postup s namočenou sójovou drtí. Dobré i bez masa.