Pažitku opereme, oklepeme do sucha a nakrájíme na ruličky. Smícháme ji se smetanou, krém dochutíme solí, mletým pepřem a špetkou cukru. Sterilovanou kukuřici necháme na sítku dobře okapat. Na nepřilnavé pánvi ohřejeme asi dvě lžíce oleje a maso na něm opékáme přibližně 3 - 4 minuty dokřupava. Cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Společně s kukuřicí je přidáme k masu a jen krátce, zhruba 2 - 3 minuty dál opékáme. Směs osolíme a opepříme. Salát očistíme, propláchneme, důkladně oklepeme do sucha a natrháme ho na kousky. Pánev potřeme lžící oleje a jednu po druhé z obou stran ohřejeme tortilly (asi 1 - 2 minuty). Teplé placky potřeme mangovým čatní a obložíme salátem a připravenou masovou směsí. Zavineme, zafixujeme párátky a šikmo rozpůlíme. Závitky zabalíme do papírových obalů (buď do sáčků nebo jen do svačinového papíru) a podáváme například s pažitkovým, česnekovým nebo jakýmkoli jiným dipem.