Staňte se našimi fanoušky na:

Toskánská fazolová polévka

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Fazole necháme přes noc namočit ve vodě. 2) Cibuli, mrkev, česnek, celer a pórek nakrájíme na jemno. 3) Cibuli osmahneme na oleji a poté přidáme i zbylou nakrájenou zeleninu. 4) Rajčata oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme smažit k zelenině. 5) Přidáme fazole, vývar, sůl, pepř a vaříme doměkka. 6) Na konec přidáme rozmarýn.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
asona |7. července 2015
++++ Odpovědět
jííťa |7. prosince 2014
1+1+1 Odpovědět
sonizna |19. listopadu 2014
super! Odpovědět
objev |10. listopadu 2014
Místo suchých fazolí můžeme dát fazole z plechovky - zkrátíme tak dobu vaření. Místo rajčat můžeme dát půl plechovky rajčat. Odpovědět
objev |10. listopadu 2014
Podávat můžeme posypané bazalkou a parmazánem. Odpovědět
objev |10. listopadu 2014
Já si tuto polévku vylepšuji klobásou - nakrájím na kolečka a přidám do polévky prohřát až na konci vaření. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!