Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční domácí bramborák

Autor receptu: slu (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané, syrové brambory nastrouháme na jemno, přidáme sůl, chviličku počkáme a slijeme přebytečnou vodu z brambor. Poté přidáme vajíčka, na drobno nakrájenou uzeninu nebo salám (debrecinku, ...), okořeníme a dle potřeby přidáme mouku, aby nám vznikla hustá kaše. Pečeme na pánvi na oleji.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |22. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Victor |26. září 2014
Smažim na sádle Odpovědět
piskotka |1. září 2013
klasika Odpovědět
pecenicko |7. července 2013
mňam :-) Odpovědět
MarkyzaM |27. června 2013
zboznuji bramboraky ;) Odpovědět
Hrabča |7. června 2013
klasika Odpovědět
Konato |7. června 2013
Mám rád. Odpovědět
T3r3z |5. června 2013
Super :-) Odpovědět
ka002 |4. června 2013
ukládám Odpovědět
junkie09 |4. června 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!