Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční linecké cukroví

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z uvedených surovin (kromě marmelády a rumu) vypracujte těsto a nechte asi hodinu chladit. Z těsta vyválejte asi 3 mm silný plát a vykrajujte libovolné tvary. Vždy polovinu plné tvary a polovinu vykrojené. Pečte v troubě předehřáté na 180°C asi 5-7 minut dorůžova. Vychladlé spojujte marmeládou rozmíchanou s tuzemákem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |1. prosince 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!