Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční nakládaný hermelín

Autor receptu: Jirulle (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hermelíny rozkrojíme na dvě půlky. Narovnáme do sklenice a prokládáme kolečky cibule, nakrájeného česneku na tenké plátky, feferonkami, bobkovým listem a prosypeme několika kuličkami koření. Na závěr do sklenice nalijeme olej, tak aby byly hermelíny potopené, zavřeme a necháme 3-7 dní proležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |26. února 2013
vyzkouším, určitě to chutná výborně Odpovědět
Nika026|2. prosince 2014
Mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!