Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční smažený kapr

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve naložíme filety z kapra na pár hodin do mléka. Poté je osušíme a osolíme. Obalíme je v hladké celozrnné mouce (můžeme samozřejmě i v klasické), protáhneme ve vejcích a obalíme ve strouhance. Kapříka smažíme po obou dvou stranách zhruba 6 minutek. Podáváme s bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Y |23. února 2014
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!