Staňte se našimi fanoušky na:

Třeboňský salát

Autor receptu: m.m.m. (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykoštěné kapří maso rozkrájíme na větší kousky,cibuli na tenké plátky,okurky,mrkev a celer na kostičky.Zvlášť v misce smícháme majonézu s octem,pepřem a se solí.Připravenou majonézu promícháme s masem a s hráškem a necháme v chladnu 1 až 2 hodiny uležet. Podáváme se slaným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!