Staňte se našimi fanoušky na:

Třená bábovka.

Autor receptu: Xereus (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tuk utřeme s cukrem, postupně přidáme žloutky a šleháme do pěny. Do směsi vmícháme vanilkový cukr, přebrané, omyté a spařené rozinky, mouku prosátou s kypřícím práškem, mléko a nakonec tuhý sníh z bílků. Těsto vlijeme do bábovkové formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou a upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jirinaja |19. června 2013
to je tradice :-) Odpovědět
Januse |11. června 2013
bábovka nikdy nezklame Odpovědět
petra.stefanova.7 |11. června 2013
vypadá dobře Odpovědět
Hrabča |20. května 2013
děláme Odpovědět
lucy3 |20. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
aB |19. dubna 2013
dobrota ke kávě Odpovědět
olma |19. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!