Staňte se našimi fanoušky na:

Tresčí játra s cibulí a balsamicovým octem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Tresčí játra necháme okapat a nakrájíme na plátky. 2) Cibuli nakrájíme na kolečka a smažíme ji na pánvi do měkka. Přidáme balsamico a cukr a nechám rozpustit. 3) Brambory uvaříme a nakrájíme na plátky. Osolíme je a smažíme na pánvi z obou stran. 4) Brambory podáváme s treskou a cibulí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
piškot |23. září 2014
ukládám Odpovědět
jana.h |6. září 2014
vyzkouším Odpovědět
sonizna |5. září 2014
takový vydatný sendvič Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!