Staňte se našimi fanoušky na:

Treska aljašská na rajčatech

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravené ryby osolíme a na hřbetě příčně rozřízneme, opékáme po obou stranách dočervena na rozehřátém oleji. Přendáme do nádoba z varného skla. Do zbylého tuku přidáme máslo a na plátky oloupaná a nakrájená rajčata, opepříme a krátce podusíme, směs dáme na opečené porce ryby a znovu dusíme asi 6 minut. Před podáváním zdobíme oloupanými kolečky citronu a nakrájenou petrželovou natí. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |20. listopadu 2014
mňam, miluji ryby Odpovědět
piškot |29. září 2014
uložím Odpovědět
liza |8. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!