Staňte se našimi fanoušky na:

Treska dušená v leču

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve větší pánvi nechat na oleji zesklovatět nasekanou cibuli, přisypat nakrájená rajčata a papriky (bez jádřince). Směs osolit, opepřit a za občasného promíchání podusit při mírné teplotě téměř doměkka. Rozmrazené filety (omyté a osušené) rozkrájet, osolit, posypat kmínem a obalit v mouce, na oleji z obou stran zprudka opéct. Opečenou rybu i s výpekem přidat do pánve s lečem a vše ještě krátce podusit. Na konec ozdobit nasekanou naťovou cibulkou, příloha vařené brambory. Poznámka: Dá se použít i sklenice hotového leča, ale není to úplně "ono".

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |5. května 2014
skvělé Odpovědět
Jana 9|4. února 2014
fajn receptík,ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!