Staňte se našimi fanoušky na:

Treska po hambursku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce tresky opereme,osušíme,lehce osolíme,opepříme,pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Pak porce obalíme v hladké mouce a na pánvi prudce opečeme.Slanečka vymáčíme ve studené vodě,nakrájíme na kostičky a přidáme k opečeným porcím a lehce promícháme.Přidáme plátky šalotky a kyselé okurky pokrájené na malé kostičky,zalijeme červeným vínem a vše promícháme.Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |8. dubna 2013
Vypadá to zajímavě :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!