Staňte se našimi fanoušky na:

Treska se žampiony a bílým vínem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zapékací misku vytřeme máslem, na dno dáme na plátky nakrájenou cibuli a bobkové listy.Na ně položíme očištěnou rybu, obložíme na plátky nakrájenými žampiony a bramborami.Podlijeme vínem a sklenicí vody, osolíme a opepříme.Rybu poklademe vločkami másla a kousky másla dáme i kolem.Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Před podáváním sypeme zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!