Těsto rozmrazíme, pláty rozválíme na 12x14 cm, přepůlíme, rohy přehneme ke středu a přitlačíme. Třešně necháme na sítu okapat, šťávu si zachytíme. Ve 4 lžících šťávy rozmícháme maizenu, zbytek šťávy a 60g cukru přivedeme k varu, přimícháme maizenu a povaříme. Přidáme třešně a kompot si zatím dáme stranou. Pudinkový prášek vymícháme s asi 6 lžícemi mléka dohladka. Zbytek mléka a cukr přivedeme k varu. Kastrůlek stáhneme z plotýnky, vlijeme rozmíchaný pudinkový prášek a za stálého míchání povaříme. Hotový pudink rozdělíme do středu těsta, na každý kousek dáme po lžíci třešňového kompotu. Taštičkami poklademe 2 plechy vyložené pečícím papírem. Žloutek rozkvedláme se smetanou a okraje taštiček potřeme. Pečeme v předehřáté troubě při vyšší teplotě asi 15 minut. Necháme vychladnout a pocukrujeme.