Z tvarohu (pokud je to nutné) necháme úplně odkapat tekutinu. Pak ho s ostatními přísadami (mouka, sůl, prdopeč, tuk) zpracujeme na těsto a necháme zabalené ve fólii aspoň hodinu v ledničce. Těsto rozválíme na obdélník 20x40cm. Ze 2 protilehlých stran těsto přeložíme, aby nám vznikly 3 vrstvy. Zabalené ve fólii necháme těsto ještě 30 minut v ledničce. Abychom udělali výborné tvarohové listové těsto, musíme toto vyválení, překládání a chlazení opakovat ještě 2x. Mezitím necháme okapat třešně a šťávu si zachytíme. Škrob smícháme s trochou šťávy, zbytek šťávy svaříme, přidáme rozmíchaný škrob a znovu přivedeme k varu. Přidáme třešně a necháme chladnout. Těsto na 30x40cm, nakrájíme na čtverečky 10x10cm a vždy 2 protilehlé strany přehneme do středu. Vnitřek plníme třešňovou směsí. Pečeme na vymaštěném plechu, asi 20 minut při 225° (horkovzduch 200°, plyn stupeň 4). Moučkový cukr smícháme s 2-3 lžícemi vody a horkým roztokem potíráme zákusky. Recept je na 12 kousků.