Na přípravu těsta mírně zahřejeme mléko, přidáme rozdrobenou kostku droždí, trochu cukru a zaprášíme moukou. Necháme vzejít kvásek. Přidáme zbylou mouku, cukr, sůl, rozpuštěné máslo a vejce. Všechno zpracujeme do hladkého těsta. necháme kynout přikryté na teplém místě do té doby než těsto zdvojnásobí svůj objem (30-60min). Mezitím si omyjeme třešně (můžeme vypeckovat). Vykynuté těsto znovu prohněteme a vyválíme. Těsto položíme na plech (vymazaný nebo na pečicí papír) a těsto vtlačíme do rohů. Obložíme ovocem a necháme ještě 15 min kynout. Rozšleháme kefír, vejce, cukr a vanilkový cukr. Vzniklou směsí nalijeme přes třešně. Posypeme mandlovými lupínky a pečeme cca 25 min na 180°C v předehřáté troubě.