Staňte se našimi fanoušky na:

Trhané vepřové s uzenou omáčkou a bramborovou kaší

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vepřovou plec nakrájíme na kostky o hraně 5 cm. Osolíme, opepříme, přidáem 4 stroužky prolisovaného česneku. Dáme do pekáčku. 2) Cibuli nakrájíme nadrobno, smícháme s bourbonem a vaříme 5-10 minut (většina bourbonu by se měla odpařit, získáme tak 2 lžíce tekutiny). Přidáme 120 ml vody, hnědý cukr, rajčatovou šťávu, rajský protlak, balsamicový ocet, worcester a uzenou papriku. Přivedeme k varu a povaříme. 3) Omáčkou zalijeme maso v pekáčku a pečeme zakryté 2 hodiny na 170 °C. odkryjeme a pečeme 30-45 minut. 4) Připravíme si bramborovou kaši. 5) Maso natrháme na vlákna pomocí vidliček, přelijeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |1. června 2015
Mňám Odpovědět
objev |26. května 2015
Rozhodně musíte vyzkoušet. Autorem receptu je Pohlreich Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!