Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
1) Vepřovou plec nakrájíme na kostky o hraně 5 cm. Osolíme, opepříme, přidáem 4 stroužky prolisovaného česneku. Dáme do pekáčku. 2) Cibuli nakrájíme nadrobno, smícháme s bourbonem a vaříme 5-10 minut (většina bourbonu by se měla odpařit, získáme tak 2 lžíce tekutiny). Přidáme 120 ml vody, hnědý cukr, rajčatovou šťávu, rajský protlak, balsamicový ocet, worcester a uzenou papriku. Přivedeme k varu a povaříme. 3) Omáčkou zalijeme maso v pekáčku a pečeme zakryté 2 hodiny na 170 °C. odkryjeme a pečeme 30-45 minut. 4) Připravíme si bramborovou kaši. 5) Maso natrháme na vlákna pomocí vidliček, přelijeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.