Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Těsto: Vejce vyšlehat do pěny s krup.cukrem,přidat mléko,olej.Promícháme mouku s práškem do pečiva a metličkou zapracujeme do pěny.Větší část těsta nalijeme na plech,do zbytku těsta přidáme kakao a promícháme.Tmavé těsto cákáme cik cak na světlé těsto.Upečeme na 180°C-20minut. Připravíme si krém: 200g krup.cukru,2 sáčky pudinku,400ml mléka,250g másla,500g tvarohu a rum podle chuti.Uvaříme pudink a ještě do horkého zamícháme tvaroh,máslo.Přidáme rum.Vznikne nám hladký krém,který dáme vychladnout a poté natřeme na buchtu. Poleva: 150g čokolády,300ml zakysané smetany.Ve vodní lázni si rozehřejeme čokoládu a přidáme do zakysané smetany.Natřeme na krém a necháme zatuhnout.