1. těsto: Na val prosijeme 300 g pol. mouky s 1/2 kypřícího prášku, přidáme 200 g cukru moučka a 2 lžíce kakaa (prosát), 1 vejce, 125 g změklého tuku a 4 lžíce mléka. Zpracujeme na vláčné těsto, které vyválíme a na vymaštěný plech vymačkáme do stran. Vložíme do vyhřáté trouby a 15 minut zapečeme. 2. náplň: Tvaroh (750 g) utřeme s (2 balíčky) vanilkovým cukrem a přidáme cukr dle chuti, popřípadě zředíme trochou mléka. Na zapečené těsto rozetřeme tvaroh a necháme znovu asi 15 minut péci. (shora) 3. těsto: 2 vejce rozšleháme se 4 lžícemi vody, 150 g pískového cukru a postupně přidáme 1dl oleje a našlaháme do pěny. 200 g pol. mouky smícháme s 1/2 prášku do pečiva a vmícháme do vaječné směsi. Poté rozetřeme na tvaroh a těsto dopečeme. Vychladlý koláč pocukrujeme a nakrájíme.