Staňte se našimi fanoušky na:

Trojitá velikonoční nádivka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechno maso uvaříme (každé zvlášť), pokrájíme na kousky a přidáme pokrájené a ve vývaru navlhčené housky. Kopřivy, petržel a pažitku posekáme a přidáme ke směsi. Okořeníme muškátovým květem a pepřem. Dobře promísíme, vejce nasšleháme spolui s mlékem a špetkou soli. Vše společně promícháme a necháme asi 10 minut odležet. Zapékací misku vytřeme tukem a naplníme masovou směsí, pečeme pomalu v předem vyhřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!