Staňte se našimi fanoušky na:

Troubový guláš od Barunky

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechno smícháme dohromady dáme do zapékací mísy a zamícháme. Podle chuti můžeme přidat čerstvou papriku, kozí rohy nebo feferony. Mísu přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů. Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl (hovězí). Já peču hodinu a půl i vepřové. V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ BĚHEM PEČENÍ NEOTEVÍRÁME NEMÍCHÁME A UŽ VŮBEC NEČUMÍME DOVNITŘ :-D pozn.: pro normální 4 člennou rodinu stačí dělat s poloviční dávky a kozí rohy opravdu doporučuji :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |19. řijna 2013
ukládám do oblíbených a časem jistě vyzkouším, 1++ Odpovědět
lubela |15. řijna 2013
už jsem o tom slyšela, vyzkouším Odpovědět
Januse |15. řijna 2013
to je výborný nápad a skoro bez práce Odpovědět
hanik29|13. dubna 2014
zajímavé,rychlé Odpovědět
bresta|17. řijna 2013
Špicový receptík Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!