Z mouky, másla, žloutků, octu, soli a prášku do pečiva vypracujeme vláčné těsto, zabalíme do mikroténového sáčku a necháme 1 hodinu odpočinout. Pak na pomoučněném vále tence vyválíme a nakrájíme na 2 - 2,5 cm široké pásky a 20 - 25 cm dlouhé - podle toho jak máme velké formičky. Pásky natáčíme na formičky tak, aby se těsto překrývalo u spoje. Ukládáme na plech s pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 200°C. Pečeme dočervena, opatrně stáhneme z formiček a necháme vychladnout. Vychladlé trubičky plníme bílkovým sněhem a pocukrujeme nebo můžeme plnit i dobře ušlehanou šlehačkou. Sníh: Z bílků ušleháme tuhý sníh, po částech zašleháme cukr, nádobu postavíme do horké vodní lázně a šleháme do zhoustnutí. Odstavíme a šleháme do vychladnutí.