Staňte se našimi fanoušky na:

Trvanlivá šlehačka

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr a vodu svaříme na nit. Z bílků ušleháme sníh a za stálého šlehání přiléváme vařící cukr. Když sníh zchladne, vmícháme do něj sušené mléko. V lednici vydrží několik dní.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |11. července 2013
a vařící voda s cukrem ušlehaný sníh nerozteče? Odpovědět
milion|18. února 2014
zkusím Odpovědět
břich|8. července 2013
kupované se hned roztečou, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!