Staňte se našimi fanoušky na:

Trvanlivý žloutkovo-máslový krém na cukroví

Autor receptu: nosanek (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve vodní lázni šleháme celá vejce s cukrem do zhoustnutí (cca 10 min). Do vychladlé hmoty zašleháme změklé máslo. Krém můžeme dochutit libovoln (mletými ořechy, kakaem, mletými mandlemi...)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |30. řijna 2013
uloženo ;) Odpovědět
zajdixs |16. května 2013
ukládám do oblíbených :) Odpovědět
Aidel |15. května 2013
Je výborný :-) Odpovědět
laetti |15. května 2013
vyzkouším Odpovědět
eviti |15. května 2013
určitě si ho uložím Odpovědět
Olga Vránová|18. prosince 2017
krém mi vůbec nezhoustl a zůstal tekutý, nevím, kde jsem udělala chybu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!