Staňte se našimi fanoušky na:

Tryffel - švédský lanýž

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Šlehačku přivedeme k varu, rendlík odstavíme a nasypeme do něj nalámanou čokoládu, aby se ve šlehačce rozpustila a vytvořila hustou směs, přidáme koňak nebo rum, zamícháme a necháme přes noc ztuhnout. Druhý den uděláme z hmoty kuličky, nejlépe vykrajovačem namáčeným v horké vodě. Pokud je třeba, dotvarujeme prsty. Pak čokoládové kuličky obalíme v kakau a dáme je do papírových košíčků.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!