Staňte se našimi fanoušky na:

Tukožroutská polévka

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Cibule oloupeme, papriky rozkrojíme, zbavíme jadérek a stopky, u rajčat rovněž odstraníme stopku. Celerovou nať a zelí očistíme, ostatní zeleninu opláchneme, necháme oschnout a pak vše nakrájíme na malé kousky, vsypeme do velkého hrnce, osolíme a opepříme podle chuti, můžeme dochutit kari kořením. Zalijeme čtyřmi litry vody, do které rozdrobíme bujon a povaříme 15 minut. Potom oheň zmírníme na minimum a vaříme tak dlouho až zelenina změkne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!