Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňák se zeleninovou oblohou

Autor receptu: oliv (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nálev z tuňáka scedíme. Na talíř položíme několik omytých listů hlávkového salátu a do středu nandáme opatrně část okapaného tuňáka, tak aby se nerozpadl a zůstal pohromadě. Obložíme ho měsíčky rajčat, kolečky okurek a hrubě nakrájenou šalotkou. Tuňáka mírně opepříme a nakonec posypeme jemně nastrouhanou mrkví.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!