Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňákový steak s kayenským pepřem a medem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme kayenský pepř, med, olivový olej, zázvor, osolíme a opepříme. Steaky tuňáka vložíme do směsi. V pánvi rozehřejeme olej a steaky opékáme 3 - 4 minuty z každé strany. Střed tuňáka by měl zůstat růžový. Steaky necháme chvíli odpočinout a pak nakrájíme na plátky a podáváme s bílým jogurtem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |20. ledna 2014
Tuňáka máme moc rádi Odpovědět
kymlal |5. ledna 2014
skvělé Odpovědět
piskotka |5. ledna 2014
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!