V nádobě s dvojitým dnem rozpusťte na mírném plameni čokoládu. Odstavte a nechte vychladnout Vymažte máslem formu na 12 mufinů. Smíchejte rozdrcené sušenky a rozpuštěné máslo, až vytvoří kompaktní hmotu. Vtlačte tuto směs na dno a po stranách formiček. Dejte vychladit do lednice a připravte si náplň. Ušlehejte tvaroh, cukr a citronovou kůru do krémová. Všlehejte želatinovou směs. Ušlehejte hustou šlehačku a vmíchejte ji do tvarohové směsi. Směs rozdělte na dvě části. Do jedné vmíchejte rozpuštěnou čokoládu, do druhé jahodovou dřeň. Vyndejte z lednice formu na mufiny a střídavě plňte formičky čokoládovou a jahodovou směsí. Obě směsi promíchejte zlehka špejlí a na náplni tak vytvořte mramorovaný efekt. Uhlaďte povrch. Dejte chladit do lednice na 30 minut. Kulatým nožem opatrně uvolněte okraje a vyndejte dortíky z mufinových formiček.