Pozn.: Přesné ingredience na výrobu ovocné směsi jsou zmíněny v samotném textu (nejsou uvedeny ve výchozích ingrediencích). Dortíčky: Předehřejte troubu na 180 °C (plynová trouba stupeň 4). Vymažte dvěma lžícemi rozpuštěného másla formu na 12 mufinů. Smíchejte rozdrcené sušenky a zbývající rozpuštěné máslo, až vytvoří kompaktní hmotu. Vtlačte tuto směs do formiček. Ručním mixérem, nastaveným na střední rychlost, ušlehejte dohladka tvaroh a sýr cottage. Vešlehejte žloutky a pak mouku. Rychle šlehejte, aby se vytvořila hladká hmota. Vmíchejte ručně čokoládu. Ušlehejte ručním mixérem, nastaveným na vysokou rychlost, bílky s cukrem, až se začnou na sněhu tvořit tuhé růžky. Vmíchejte sníh jemně do tvarohovosýrové směsi. Lžící naneste hmotu na připravené spodky dortíčků. Pečte cca 10-15 minut dozlatova. Vršky nabydou a lehce popraskají. Nechte zcela vychladnout. Ovocná směs: Rozmrazte ovoce (250 g lesního ovoce), slijte tekutinu a ponechte si ji stranou. Dejte lesní ovoce do malého kastrolku s cukrem krystal (2 lžíce) a polovinou tekutiny, kterou jste si ponechali. Zbylou polovinu smíchejte s kukuřičným škrobem (1 lžička). Přiveďte ovocnou směs pomalu k varu, a když začne bublat, vmíchejte rozpuštěný škrob. Pozvolna povařte 2 minuty na mírném ohni. Odstavte a nechte vychladnout. Podávejte jako barevný kontrast se světlými dortíčky cheesecake.