Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohové halušky se smetanou

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh, sůl a rozšlehané vejce smícháme s krupičkou v míse. Vypracujeme těsto, které vyválíme na 1 cm vysoký plát. Z něj krájíme malé kosočtverečky, které vhazujeme z prkénka do vroucí vody. Vaříme asi 4 minuty. Jeden kousek překrojíme a přesvědčíme se, zda jsou halušky dobře uvařené. Scedíme a necháme okapat. Na talířích poléváme rozšlehanou zakysanou smetanou ,osolíme,dáme česnek a hojně posypeme sekanou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |3. řijna 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!