Kakaové těsto: 2 hrnky hladké mouky 1 kypřící prášek do pečiva 1 hrnek cukru krystal 3/4 hrnku oleje 1 hrnek mléka 2 vejce 3 lžíce kakaa citronová kůra z jednoho citronu Světlé těsto: 2 měkké tvarohy 1 vanilinový cukr 1 vanilkový puding 1 hrnek moučkového cukru 2 vejce 1 hrnek mléka Postup Na kakaové těsto ušleháme vejce s cukrem do světlé pěny, přidáme olej, mléko, nastrouhanou citronovou kůru z jednoho citronu a mouku, ve které nejdříve poctivě rozmícháme kypřící prášek do pečiva a poslední vmícháme do směsi Kakao. Na vymazaný a vysypaný plech rozetřeme 2/3 kakaového těsta, přičemž zbytek těsta si odložíme bokem na finále přípravy. Na světlé těsto ušleháme tvarohy s vejci, moučkovým cukrem, vanilinovým cukrem, pudinkovým práškem a mlékem pokojové teploty na řídké těsto, které nalijeme na již rozetřené kakaové těsto na plechu. Nyní je nejvyšší čas na zbylé kakaové těsto, které dle vlastní fantazie a kreativity nalijeme na světlé těsto. Pečeme zvolna dle trouby při 170 stupních, po upečení necháme vychladnout a pak si tuto opravdovou dobrotu vychutnáme