Přísady píši rovnou sem, aby nebyl problém s rozdělením ingrediencí na korpus a na krém. Korpus: 100 g hladké mouky, 50 g Solamylu, 1 zarovnaná lžička kypřícího prášku, 3 vejce, 3 PL horké vody, 150 g cukru moučka, 1 vanilkový cukr. Krém: 500 g tvarohu ve vaničce, 150 g cukru moučka, 1 vanilkový cukr, 250 ml smetany ke šlehání, 1 mandarinkový kompot, 6 želatinových plátků. POSTUP PŘÍPRAVY Celá vejce, oba cukry a vodu vyšleháme do husté pěny, vmícháme směs prosáté mouky, Solamylu a prášku do pečiva. Pečeme na plechu 30 x 40 cm s pečícím papírem na 180°C. Vychladlý korpus rozkrojíme na 2 půlky (20 x30 cm), sloupneme horní vrstvičku a jeden díl korpusu položíme na tác. Mandarinky necháme okapat na sítku a pokrájíme je na půlky. Odměříme si 75 ml kompotové šťávy a v ní necháme želatinu 10 minut nabobtnat, pak ji v té tekutině na mírném ohni rozpustíme. Tvaroh s cukry zamícháme, 2 lžíce tvarohu vmícháme do želatiny a zpátky vlijeme do celého tvarohu. Do krému zlehka zamícháme ušlehanou šlehačku a mandarinky. Krém necháme pár minutek odpočinout a jak nám začne tuhnout, navršíme ho na připravený plát, lehce přiložíme druhý díl a v ledničce necháme několik hodin ztuhnout, nejlépe přes noc. Pocukrujeme. Z tohoto množství nakrájíte 12 kostek velikosti viz. fotka