Rozpis na 6 porcí TĚSTO - 3vejce, 50g změklého másla, 50g moučkového cukru, 40g krupicového cukru, 300g měkkého tvarohu, 50g hladké mouky, máslo a krupicový cukr na formičky, moučkový cukr na posypání; OMÁČKA - 300g krupicového cukru, 2 lžíce vanilkového pudinkového prášku Žloutky utřeme s máslem a moučkovým cukrem, bílky vyšleháme s krupicovými cukrem na sníh. Do žloutkové hmoty nejprve vmícháme tvaroh, pak bílkový sníh a nakonec mouku. Formičky vymažeme, vysypeme cukrem a asi do 2/3 naplníme těstem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 20 minut. Kompot scedíme, nálev lehce rozředíme vodou, vmícháme do něj cukr i pudink a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme 2 minuty a pak přidáme višně. Suflé pocukrujeme.