Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohové suflé s višňovou omáčkou

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpis na 6 porcí TĚSTO - 3vejce, 50g změklého másla, 50g moučkového cukru, 40g krupicového cukru, 300g měkkého tvarohu, 50g hladké mouky, máslo a krupicový cukr na formičky, moučkový cukr na posypání; OMÁČKA - 300g krupicového cukru, 2 lžíce vanilkového pudinkového prášku Žloutky utřeme s máslem a moučkovým cukrem, bílky vyšleháme s krupicovými cukrem na sníh. Do žloutkové hmoty nejprve vmícháme tvaroh, pak bílkový sníh a nakonec mouku. Formičky vymažeme, vysypeme cukrem a asi do 2/3 naplníme těstem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 20 minut. Kompot scedíme, nálev lehce rozředíme vodou, vmícháme do něj cukr i pudink a za stálého míchání přivedeme k varu. Povaříme 2 minuty a pak přidáme višně. Suflé pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-3 |16. srpna 2013
dobrota Odpovědět
Lucinka |14. srpna 2013
Jen seženu formičky a vyzkouším :) Odpovědět
q |12. srpna 2013
jojojo Odpovědět
Lucie10 |10. srpna 2013
dobrota Odpovědět
Rentiér1946 |5. srpna 2013
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!