Těsto: 35 dkg polohrubé mouky, 15 dkg hladké mouky, 2 lžíce cukr moučka, 100 ml oleje, 1 vejce, trochu soli Kvásek: 5 dkg droždí, 200 ml mléka, 1 lžička cukr moučka , 1 lžička polohrubé mouky Náplň:250 g tvarohu, 1 žloutek, 3 lžíce cukr moučka, 1 balení vanilkového cukru Hladkou mouku, polohrubou mouku, cukr, olej , vejce a špetku soli dáme do mísy. Poté přidáme kvásek. Vzniklou směs zpracujeme a necháme půl hodiny kynout. Těsto pak přepracujeme a necháme kynout další půl hodinu. Než těsto vykyne připravíme si tvarohovou náplň z výše uvedených ingrediencí. Po vykynutí těsto rozválíme a vložíme ho na plech. Na těsto naneseme tvarohovou náplň, a na tu poklademe borůvky a broskve. Povrch posypeme drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů dozlatova. *Recept je na přípravu dvou koláčů