Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarohovo-vanilková zmrzlina

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvaroh, žloutky a van.cukr ušleháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a vešlšháme moučkový cukr do hladka. Obě pěny pořádně promícháme, plníme do formiček na nanuky a dáme zmrazit. Za 2-3 hodiny máme výborné nanuky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janackacka |8. srpna 2013
fakt dobrej tip, ještě mít ty formičky na nanuky Odpovědět
milmach |2. srpna 2013
dobré Odpovědět
daramacho |26. července 2013
dobré Odpovědět
Georgina |25. července 2013
taky jsem tuhle zmrzku vymyslela do nových formiček Odpovědět
Barakuda |23. července 2013
Koupili jsme tvořítka na nanuky, tak se nám hodí každý recept :-) Odpovědět
piskotka |23. července 2013
dobrý Odpovědět
pavlinf |23. července 2013
mnamka Odpovědět
Jean|26. července 2013
uložím si Odpovědět
aron|26. července 2013
omlouvám se ten komentář platil k jinému receptu Odpovědět
aron|26. července 2013
s kokosem neznám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!